Saturday, December 17, 2011

DESIGN MUG  klik sini utk tgk design mug KD

Wednesday, November 30, 2011

POCKET CALENDAR 2012

Salam Sayang semua pengunjung KD...tahun baru da dekat...esok da masuk bulan 12, 2011....jom la kite buat pocket calendar utk bg kat kawan2...sedara mara...bf...gf...sape2 pun boleh....sesuai jugak utk sape2 yg nk buat birthday anak...blh letak dalam goodie bag...tak pun birthday sendiri ke...senang cite...pocket calendar ni sesuai untuk ape saje acara...fikir2kanlah....byk manfaatnye...

jom kite tgk contoh yg KD dah buat...klik sini > POCKET CALENDAR DYA

Tuesday, November 22, 2011

T-SHIRT


Terbaru dari KD....
Kami ada menyediakan design untuk t-shirt...sesuai utk hadiah, reunion, pakai sendiri pun boleh...mcm2 lagi..


BOOKMARK



Thursday, October 27, 2011

NOTE PAD & BOOKMARK

Salam all...KD akan update latest item yg blh dijadikan souvenir tk kisah la majlis btunang ke...kawen ke...ataupun majlis harijadi...kalau bookmark tu mesti sesuai utk harijadi...tp best jugak kalau bg utk tetamu ms majlis kawen...tak kisah la mana2 pun yg penting souvenir tu blh jd manfaat utk tetamu yg hadir ke setiap majlis kan...KD akan update secepat mungkin utk semua...blh la dpt sket idea utk majlis korang nt...

Thursday, September 15, 2011

KAD KAHWIN


KL_06
Warna boleh ubah :




KB_05
Warna boleh ubah :


KK_04


KK_01




KK_02

Tuesday, August 23, 2011

Thursday, August 18, 2011

KAD BULAT


Salam semua...tak lama lg nak raya...lepas raya maka ramailah yg nk kawen...nak tunang...nk merisik bagai..heheh...

Untuk yg nak kawen tu dah sah2 la nak kene cari kad jemputan kan...ape kata kali ni buat kelainan sket...kad bulat..mcm cd..mcm bola..mcm belon..ape lg yg bulat?ape2 je la yg terpk kan..yg penting..kad jemputan blh menarik perhatian tetamu...kalau ade tema sesuai dgn majlis lg la best...ape pun..kite tgk preview dulu...kalau ade yg berkenan..blh dptkan detail untuk kad bulat ni..ok dear...


Wednesday, July 20, 2011